Mă numesc Amza Jucan, am 40 de ani, sunt psiholog cu drept de liberă practică în psihoterapii cognitive şi comportamentale, psihologie clinică şi psihologie judiciară – evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf.

    În anul 2007, am obţinut licenţa în teologie-asistenţă socială, în anul 2010 am absolvit Facultatea de Psihologie a Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, în anul 2011 am absolvit Masteratul de psihologie clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, iar în anul 2017 am absolvit programul de formare profesională complementară în domeniul „Psihologie judiciară – Evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf” organizat de Asociaţia Română de Psihologie Judiciară.

    Începând cu anul 2011, ofer o varietate de servicii psihologice în cadrul propriului cabinet de psihologie (de la anxietate, depresie, dependenţe, consilierea pacienţilor oncologici, la schizofrenie şi probleme de personalitate, iar din anul 2017 deţin şi un laborator poligraf dotat cu detectorul de minciuni). În afară de aceste servicii, efectuez şi testări psihologice, derulez programe de recuperare pentru persoane proaspăt ieșite din penitenciar, persoane aflate sub măsura controlului judiciar, militari care participă la misiuni de război, sportivi de performanță, dar ofer și consultanţă într-o varietate de domenii: antreprenoriat, inovarea în afaceri, concepere de spoturi antiefracţie, consultanță pentru persoanele care se pregătesc să dea admiterea la școlile M.A.I. etc.

 

    Am publicat articole pe teme din psihologie şi teologie.

    În vara anului 2017 am avut rolul de psiholog într-un scurtmetraj care a fost selectat la „Short Film Corner” în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

 

Close Menu